Ortak Akıl Toplantısı Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bursa'nın meselelerinin tartışıldığı ortak akıl toplantılarının 17'incisi Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapıldı.

Yenişehir TSO’yu temsilen Başkan Orhan Torun ve Meclis Başkanı Salih Hoşgönül, Yenişehir Ticaret Borsası’nı temsilen Başkan Saim Bolaca ve Meclis Başkanı Mehmet Şen‘in katıldığı toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile birlikte diğer oda ve borsaların yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterleri katıldı.

Güncel ekonomik göstergelerle birlikte Bursa’nın Türkiye ekonomisindeki rolü ve öneminin anlatıldığı, Bursa iş dünyasının sorunlarının masaya yatırıldığı, birlikte çözüm arandığı toplantıda, ilçe oda ve borsa başkanları da gündemlerindeki konuları paylaşma fırsatı buldu.

YTSO Başkanı Orhan Torun’da yıllardır yapımı tamamlanamayan Bilecik-Yenişehir karayolunun Bölge ekonomisi için taşıdığı önemi hatırlatarak, karayolunun biran önce tamamlanması için TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı'dan ve Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanım İbrahim Burkay'dan desteklerini beklediğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ortak Akıl Toplantısı Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.