Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ile geleceğimizin teminatı olan gençlere ücretsizÜniversiteye hazırlık kursları açıldı.

   Halk Eğitim Merkezi binasında açılan kursları ziyaret eden Belediye Başkanı Davut Aydın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüsnü Kemal Yılmaz ve Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte kurslara katılan öğrencilerle sohbet ettiler.

   Belediye Başkanı Davut Aydın, seçim beyannamesinde yer alan ve üzerinde hassasiyetle durduğu konulardan biri olan eğitim alanında Belediyenin önemli bir projeyi daha hayata geçirdiğini bildirdi.

   Aydın yaptığı açıklamada, ‘Sosyal ve Kültürel Projeler başlığı altında yer alan üniversiteye hazırlık kurslarının, ilçemizde üniversiteye hazırlık yapan gençler açısından eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacak önemli bir adımdır bu kurslar. Gecemiz, gündüzümüz geleceğimiz olan evlatlarımız içindir. Ekonomik nedenlerle özel ders ve dershane hizmeti alamayan gençlerimizi üniversiteye hazırlayacağız. Yenişehir Halk Eğitim Merkezimizin işbirliğiyle açılan kurslarımıza 43 öğrencimiz kayıt yaptırdı. Haftada 24 saat 3 ayrı sınıfta eğitim alacak olan gençlerimiz, sayısal ve eşit ağırlık olmak üzere 2 grupta üniversiteye hazırlanacaklar. 2020’nin Haziran ayında tamamlanacak olan projenin tüm kitap ve dokümanları Belediyemiz tarafından karşılanacaktır” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüsnü Kemal Yılmaz’da yapılan bu işbirliğinin üniversiteye hazırlanan gençler açısından çok önemli olduğunu belirterek, ‘Öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Çok önemli bir konuda bizlere sağladığı katkılar küçümsenmeyecek derecededir. İnşallah kurslarımıza katılan gençlerimiz burada edindikleri bilgilerle üniversite sınavlarında hayallerine kavuşurlar’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.