Yenişehir 19 Mayıs’a Hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Doğumunun 141. Yılında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı’nın 103. Yılını Tüm Yurtta Olduğu Gibi Yenişehir’de De coşkuyla kutlanacak. Yenişehir’de bu özel gün için hazırlanan program göz doldurdu.

Bu yıl 103. yıl dönümünü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram etkinlikleri, Yenişehir’de 15 Mayıs günü İlçe Spor Salonunu- Yolören arasında yapılan bisiklet turu ile başladı.

Kutlama etkinlikleri, 16 Mayıs günü Koç Ortaokulu’nda yapılacak spor konulu bilgi yarışması, 18 Mayıs günü Dervişeroğlu Bulvarı’nda başlayıp Kozdere mesire alanında son bulacak olan doğa yürüyüşü ile sürecek.

19 Mayıs Perşembe günü Atatürk Anıtı önündeki tören saat 09,00’da çelenk sunumu ile başlayacak. Saat 10.00’da ilçe spor salonundaki program ise günün anlam ve önemiyle ilgili yapılacak konuşmalardan sonra, karate sporcularımızın gösterisi, mehter takımının gösterisi, halk oyunları gösterisi ile devam edecek. Buradaki program, ilçe şampiyonalarında dereceye giren okullar için yapılacak ödül töreni ile tamamlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir 19 Mayıs’a Hazır
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.