Yenişehir Genç Kanatlar Havacılık Şenliği’nde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova T3 Vakfı Deney-Yap Atölyesi’nin düzenlediği Havacılık ve Uzay Şenliği’ne Yenişehir’den Genç Kanatlar Grubu da katıldı.

Organizasyona 8 kişilik bir ekiple katıldıklarını belirten THK Yenişehir Şubesi Genç Kanatlar Lideri Melikşah Ayaz, “Organizasyonda 1 akrobasi ve 1 üstten sabit kanatlı model uçakla gösteri yapmak için davet edildik. Organizasyonun dışarıdan davet edilen tek ekibiydik. Alçak uçuş ve sonsuzluk uçuşlarımız büyük alkış topladı” dedi.

Sık sık yarışma ve gösterilerden oluşan organizasyonlara katıldıklarını anlatan Ayaz, havacılığı özendirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Gençleri, Genç Kanatlar altında buluşmaya davet eden Ayaz, “T3 Vakfı İl Sorumlusu Fatih Ayaz ve beraberindeki organizasyon ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ayaz sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizde havalimanımız mevcut. Yerel çapta bir havacılık festivali planlıyoruz. İlçemizin tanıtımına katkıda bulunup havacılığa ilgiyi artırabiliriz. Cumhuriyet döneminde bir uçağımız vardı. İlçemizin havacılığa olan ilgisi Cumhuriyetin ilk yıllarına dayanıyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Genç Kanatlar Havacılık Şenliği’nde
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.