Tarım Bakanlığı Köfteci Yusuf’u İfşa Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin tanınmış markalarından olan ve Yenişehir’de üretim yapan Köfteci Yusuf’un bazı ürünlerinde domuz eti tespit edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı denetimler sonucunda, Köfteci Yusuf’un köfte ve dana eti döner ürünlerinde domuz eti bulunduğu açıklandı.

Yapılan duyuruda, Köfteci Yusuf Hazır Yemek, Temizlik, Canlı Hayvan Et Mamulleri Entegre Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait köfte ürününde domuz eti tespiti yapıldığı ve bu durumun 28 Şubat 2024 tarihinde kayıtlara geçtiği belirtildi. Ayrıca, dana eti döner ürününde de domuz eti bulunduğu ve bu ürünün dondurulma tarihinin 10 Şubat 2024 olduğu ifade edildi. Her iki ürün de Bursa’nın Yenişehir ilçesinde üretilmişti.

Yenişehirli Köfteci Yusuf’a Güveniyor

Tarım bakanlığının bu açıklamanın ardından, özellikle Yenişehir’den Köfteci Yusuf’a çok sayıda destek mesajları geldi. Sosyal medyadan paylaşılan destek mesajlarında Köfteci Yusuf’a güven duyguları ifade edilirken Yenişehir’deki tesislerine gidip yemek yiyerek de bunu göstermeye çalıştılar.

Belediye Başkanı Ercan Özel, Başkan Yardımcısı Ömer Silahlı ile birlikte Köfteci Yusuf’ta yemek yedi ve sosyal medya hesabında “Köfteci Yusuf’a güveniyoruz. Yenişehir halkı olarak yaşatılan mağduriyete sessiz kalmayacağız. Yenişehir’imizin değerinin yanında olmaya devam edeceğiz.” Diye yazdı.

Köfteci Yusuf’a destek mesajı veren bir diğer isim önceki dönem Belediye Başkanı Davut Aydın’ın tepkisi ise ” Köfteci Yusuf’a yapılan bir komplo saldırıdır. Marka ve isim karalamasıdır. Merkezi Yenişehir’de olan, kendi etini kendi çiftliğinde üreten, 200’den fazla şubesi ile 10.000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yenişehirli iş adamımız Yusuf AKKAŞ’a yapılan komployu ve karalama kampanyasını esefle kınıyorum. Yapılan komplo saldırısı er ya da geç ortaya çıkacaktır.” Şeklinde oldu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarım Bakanlığı Köfteci Yusuf’u İfşa Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.