“Yenişehir, lojistik merkezi ile kalkınacak”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, yaptığı yazılı basın açıklamasında, İlçemizde yapıldığı takdirde Yenişehir’in gelişimine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak olan Lojistik Merkezi ile ilgili olarak Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sayın Yunus Aydın'ı ziyaret ettiklerini, hem projeye verdikleri destek dolayısıyla kendisine teşekkür ettiklerini hem de projenin ilçemize kazandırılması konusunda bilgi alış verişinde bulunduklarını anlattı.

Söz konusu ziyarete, TOSAB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Sanayici Sami Bilge, geçmiş dönem Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve İYİ Parti Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz’in de katıldığını ifade eden Özel’in açıklaması özetle şöyle:

Bu projenin bölgemizde uygulamaya konulması halinde ilçemiz birçok alanda büyük bir kalkınma dönemine girecek. Bizler İYİ Parti olarak tekrar çağrı yapıyoruz. Gelin! Yenişehir’in kalkınması ve gelişmesi için siyasi görüşlerimizi bir yana koyarak Lojistik Merkezinin ilçemize kazandırılması için hep birlikte mücadele edelim. Yenişehir Kaymakamlığımızın öncülüğünde, Yenişehir Belediyemiz, siyasi partilerimiz, oda ve derneklerimiz bir araya gelip bu projeyi Yenişehir’e kazandırmak için yol haritasını hep birlikte belirleyelim. Sevdamız gerçekten Yenişehir ise bir olmayı başaralım.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Yenişehir, lojistik merkezi ile kalkınacak”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.