Yenişehir’e Öğrenci Yurdu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

03165331_k_03155818_030120162

İmam Hatip Lisesi’ne ek bina ve pansiyon, hastaneye ek hizmet binası gibi birçok hayır işleri yapan Yenişehirli İş adamı Yusuf Ateş, bir de eğitim yurdu yaptıracak.

Önümüzdeki öğretim yılından itibaren açılması planlanan Fen Lisesi için ön şart kabul edilen yurt sorununun çözümü ile birlikte önemli bir engel aşıldı. Yusuf Ateş tarafından İlçemizde yapılacak olan 200 öğrenci kapasiteli yurt ile ilgili protokol, Heykel Tarihi Valilik Binası Toplantı Salonu’nda imzalandı.

 Törene Vali İzzettin Küçük, Kaymakam Suat Seyitoğlu,  Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve Hayırsever Yusuf Ateş katıldı.

Törende konuşan Vali Küçük:"Hayırseverimiz daha önce Yenişehir ilçemize çok güzel bir okul kazandırmıştı. Şimdi de 200 kişilik bir yurt kazandırmak için bu protokolü imzalıyoruz. Kendileri bu yıl yapıma başlayacaklar. İnşallah 2017-2018 eğitim öğretim sezonuna yetişecek. Pırıl pırıl 200 gencimiz yatılı kalacaklar. Ben hayırseverimize, Yenişehir Kaymakamımıza, Yenişehir Belediye Başkanımıza ve İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsunlar. İlimize Yenişehir’imize hayırlı uğurlu olsun. "dedi.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’e Öğrenci Yurdu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.