Başkan Çelik Romanyalı Öğrencileri Ağırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_3732 (Custom)

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Kardeş Okullar Projesi kapsamında, Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Demiray ile Romanya Köstence Teknik Lisesi öğretmen ve öğrencileri, geçen hafta Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i Tarihi Belediye Binasında bulunan makamında ziyaret ettiler.

Ertuğrulgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde ve kardeş okulu olarak Köstence Teknik Lisesi’nden gelen öğretmen ve öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Başkan Süleyman Çelik, Osmanlı’nın ilk başkenti olan ilçemizde kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kardeş Okul Projesi kapmasında yapılan bu çalışmanın farklı kültürlerin birbiri ile tanışması, kaynaşması ve kardeşlik duygularının gelişmesi açısından önemli olduğunu belirten Başkanımız Çelik, Türklerin misafirperver bir toplum olduğunu da sözlerine ekledi.

Romanya’nın Köstence şehrinden gelen misafirlerle bir süre sohbet eden Başkan Çelik, ilçemizin tarihi ve kültürel yapısı hakkında çeşitli bilgiler vererek kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Gösterdiği ilgi ve misafirperverliği sebebiyle Belediye Başkan Süleyman Çelik’e teşekkür eden misafirler, kendisine Romanya’nın simgesi olan çeşitli hediyeler takdim ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Romanyalı Öğrencileri Ağırladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.