Okul Servis Araçları Denetlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik timlerince okul servis araçları denetlenmiş, tüm servis şoförlerine uyulması gereken kurallar ve dikkat edilecek hususlarla ilgili seminer verildi.

   Yenişehir Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Burak Dural, yıl boyunca öğrencilerin güvenli taşınmaları konusundaki takip kontrol ve uygulamalarının hassasiyetle devam edeceğini belirterek, ‘Bir öğrencimizin bile burnunun kanamaması için çok sıkı denetimler yapıyoruz. Bu anlamda servis sürücülerine de uyulması gereken kurallar ve dikkat edilecek hususlar konusunda bir seminer verilmiştir. Yüzlerce öğrenciyi evinden okuluna sonra yeniden okulundan evine götüren servis sürücüleri kesinlikle kurallara uymak zorundalar. Denetimlerden asla taviz vermiyoruz. Kurallara uymayan, işini iyi yapmayan sürücülerin araçlarını servislerden men etmeye kadar cezai işlemler yapılıyor. Bu nedenle herkes işini en iyi şekilde yapmasını istiyoruz’ dedi.

   Yenişehir’deki servis araçlarının ve sürücülerinin gerçekten donanımlı ve işini bilen insanlar olduğunu da belirten Yüzbaşı Dural, ‘Biz işini iyi yapanı da ödüllendiriyoruz. Bu anlamda Yenişehir’deki servisçilerimize teşekkür ediyorum. İşlerini iyi yapıyorlar. Taşıdıkları can. Bu nedenle hepimiz bu konuda çok hassas olmalıyız’ diye konuştu. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okul Servis Araçları Denetlendi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.