Çanakkale Gezisine Yoğun İlgi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_0357 (Custom)

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, geçen hafta Çayırlı, Karasıl, Söylemiş, İncirli, Terziler, Hayriye ve Akdere Mahallelerinden 450 vatandaşı Çanakkale’ye gönderdi.

Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümü münasebetiyle, Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’nde düzenlenen törene katılmak üzere Cumartesi gecesi saat 23.30’da yola çıkan Çanakkale kafilesini, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyet uğurladı.

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile BBB Protokol Daire Başkanlığı’nın ortak organizasyonuyla düzenlenen gezi programında, 14 araç ile yola çıkan vatandaşlarımıza kumanyaları eşliğinde çeşitli hediyeler de takdim edildi.

Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’nde düzenlenen, Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıldönümü Programına, Karasıl ve Söylemiş Mahallelerinden katılan vatandaşları Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Sabri Kapoğlu, Çayırlı Mahallesinden katılan vatandaşlarımızı Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, İncirli ve Hayriye Mahallelerinden katılan vatandaşlarımızı AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve Belediye Meclis Üyesi Salih Seyrik, Akdere Mahallesinden katılan vatandaşlarımızı Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Şen Ve Hilmi Çakıroğlu, Terziler Mahallesinden katılan vatandaşlarımızı ise Belediye meclis Üyesi Osman Nuri Aktan ve YESAŞ Müdürü Nuri Macun yolcu etti.

Çanakkale programına katılmak üzere geziye katılan vatandaşlarımız ve mahalle muhtarları, başta Belediye Başkan Çelik olmak üzere, böyle önemli bir organizasyonda emeği geçen Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler. Başkan Süleyman Çelik ise; tarihimizin şanlı zaferi, Çanakkale Zaferimizin, 101. Yıldönümü ve Şehitlerimizi Anma Programına, vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, böyle önemli bir organizasyonu Yenişehir Belediyesi olarak gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çanakkale Gezisine Yoğun İlgi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.