Kutlu doğum haftası kutlama programı tamamlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan kutlu Doğum Haftası programı tamamlandı. 13 Nisan günü Hatuniye Camii’nde okutulan Mevlit ile başlayan program 19 Nisan günü Han Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen “ Hz. Peygamber ve insan onuru” konulu konferansla tamamlandı. Aynı gün, daha önce düzenlenen bilgi yarışması, şiir okuma, kompozisyon yazma ve kitap okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlu Doğum Haftası programlarının ikincisi 14 Nisan 2013 Pazar günü Çiçeközü Köyü’nde gerçekleştirildi.  Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan programda Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri bir konser verdi. Sema gösteriminin ardından Yenişehir İlçe Müftüsü M. Nedim Bakır ve Bursa Baş Vaizi Ahmet Arda günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptılar.

Kutlu Doğum Haftası ile ilgili hazırlanan program, gül dağıtımı, kermes, vaaz, kan bağışı, bilgi yarışması, kutlu doğum pilavı, Hadis-i Şerif sergisi, Roman ilahi grubu konseri gibi etkinliklerle bir hafta süreyle devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kutlu doğum haftası kutlama programı tamamlandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.