“15 Temmuz Şehitleri Kaymakamlık Kupası” Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, 15 Temmuz Şehitleri Anısına Basketbol, Voleybol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi ve Satranç branşlarında turnuvaları başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürütmekte olduğu "15 Temmuz Şehitleri Kaymakamlık Kupası"  müsabakaları ilk olarak İlçemiz Belediye Gençlik ve Spor Merkezi halı sahasında geçen hafta yapılan Koç Ortaokulu ve M.İ. Sünnetçioğlu Ortaokulu arasında ki Futbol maçı ile başladı.

Turnuvanın açılış maçına, başlama vuruşunu yapan Kaymakam Seyitoğlu’nun yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muhammet Asil, İlçe Milli Eğitim Spor Şube Müdürü Nevzat Kaya ve İlçemiz Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.

 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı kapsamında düzenlenecek olan turnuvalara, futbol branşında Gençlik ve Spor Merkezi halı sahasında diğer branşlara ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda devam edilecek olup, müsabakalara yaklaşık 1500 öğrenci katılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“15 Temmuz Şehitleri Kaymakamlık Kupası” Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.