CHP’li Vekil Erkan Aydın Gazetemizi Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

16 Nisan günü yapılması planlanan referandum kapsamında, CHP Yenişehir İlçe Yönetiminin daveti üzerine Yenişehir’e gelen CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın gazetemizi ziyaret etti.

CHP Yenişehir İlçe lokalinde kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden, sonrasında ise bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden ve işyerlerinde esnaflarla görüşen Aydın, son olarak gazetemizi ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Vekil Aydın’ı gazetemiz sahibi ve sorumlu müdürü Hüseyin Şentürk ve ayrıntı dostları karşıladı.

Yenişehir’de bulunma nedenlerini anlatan ve yoğun bir çalışma ortamı içinde bulunduklarını belirten Aydın, 16 Nisan günü yapılacak olan referandumda neden hayır diyeceklerini kısaca anlattıktan sonra kendileriyle birlikte, partili partisiz tüm yurttaşlara büyük görev ve sorumluluk düştüğünü belirtti. Referandum sonuçlarıyla ilgili olarak her zamankinden çok daha fazla umutlu olduklarının altını çizen Aydın, referandumda bu milletin evet demeyeceğine olan inancını tekrar etti.

Hüseyin Şentürk de görüşmede yaptığı konuşmada, gerek meclis’te gerekse referandum aşamasında genel olarak CHP milletvekillerinin ve özel olarak da Bursa milletvekillerinin büyük gayret gösterdiklerini söyledi ve bu çabalarından dolayı kutladı. Referandum çalışmaları kapsamında sürdürülen çalışmaları da değerlendiren Şentürk, CHP’nin hangi siyasi görüşten olursa olsun ortak bir dil kullanmasını ve konuşmalarda ve etkinliklerde parti simgelerinin kullanılmamasının önemine değindi. “CHP’nin de dediği gibi bu referandumun sadece CHP’nin meselesi değil” diyen Şentürk, bu çabaların karşılık bulacağına inandığını söyledi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Vekil Erkan Aydın Gazetemizi Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.