24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

301120152421
İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yenişehir İlçe Kaymakamımız Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve beraberindeki heyet, 24 Kasım 2015 Salı günü ilçemizde bulunan okulları ziyaret ederek, eğitim personelinin Öğretmenler Gününü kutladı.
Okullara gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Süleyman Çelik, öğretmenler ile bir süre sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Daha sonra Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyet, Koç Ortaokulu Konferans Salonu’na geçerek burada Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın açılış konuşmasının ardından Kaymakam Rahmi Köse, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

30112015242
Programda daha sonra, Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokulu emekli öğretmenlerinden Halil Öztürk’ün anılarını anlattığı konuşma izleyenlerden büyük alkış aldı. Sinevizyon gösterisi ve şiirlerin okunmasının ardından, adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni ve öğretmenler günü şiir resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerin ödül alması ile program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.