5. Eşgüdüm Toplantını Karacabey’de Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bursa Şubelerinin katılımıyla düzenlenen Eşgüdüm Toplantısının beşincisi geçen hafta ADD Karacabey Şubesinin ev sahipliğinde yapıldı.

Karacebey ADD lokalinde gerçekleştirilen ve birçok konu üzerinde fikir alışverişinin yapıldığı toplantıya, ADD Güney Marmara Bölge Sorumlusu İrfan Öztürk, Bursa, İnegöl, İznik, Orhangazi, Yenişehir, Gemlik, Orhaneli, Kestel, Mudanya ve Mustafakemalpaşa ADD Şubeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ADD Karacabey Şube Başkanı Haluk Aka, “Biz kurum olma mücadelesi veriyoruz. Eylem ve söylemlerimizde birlik şart. ADD’nin kuruluş amaçları ve hedeflerini yeniden hatırlamamız gereken bir dönemdeyiz. Biz Atatürk’ün devrimci yanını benimseyen bir kurumuz.” dedi.

Toplantı daha önceden belirlenen gündem gereğince devam etti. Yakın ve orta vadede yapılacak etkinlikler değerlendirildi ve genel merkez ile şubeler arasındaki ilişkiler ile şubelerin kendi aralarındaki ilişkilerde dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı. Şubeler arasındaki yardımlaşmanın da konuşulduğu toplantıda. Birçok etkinlik önerileri üzerinde ortak hareket edimlisi planlandı.

Yapılan faaliyetlerin, 2015 yılı çalışma raporlarının ve derneklerin sıkıntılarının masaya yatırıldığı toplantı, katılımcılara verilen yemekle sona erdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
5. Eşgüdüm Toplantını Karacabey’de Yapıldı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.