81 İlin Öğrenci Meclisi Başkanları…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 81 İlin Öğrenci Meclisi Başkanları Başkan Çelik’i Ziyaret etti

Türkiye’nin 81 ilinin Öğrenci Meclisi Başkanları, geçen hafta Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti. Bursa İl Öğrenci Meclisi Başkanı ve Türkiye Öğrenci Meclisi Başkan Adayı Selçuk Efe’nin davetlisi olarak ilçemize gelen Öğrenci Meclisi Başkanlarına, Belediye Başkanı Süleyman Çelik Yenişehir hakkında önemli bilgiler verdi.

Başkan Çelik,  81 ilden gelen Öğrenci Meclis Başkanlarına hitaben yaptığı konuşmasında “Çizginizden hiçbir şekilde ödün vermeden ve o doğru çizgiden hiçbir zaman ayrılmamak kaydıyla hizmet etmek sizlere de nasip olur inşallah. Bu ülkenin bizler şuan emanetçisi olarak belirli çalışmaları devam ettirmekteyiz. Sizler de mezuniyetinizden sonra bu görevleri devralacaksınız, bazı evlatlarımız Kaymakam olarak, bazı arkadaşlarımız Belediye Başkanı olarak, bazı arkadaşlarımız öğretim görevlisi olarak, bazı evlatlarımız ise sağlık erbabı olarak. Yüce Mevla’m inşallah sizlere, hepimizin kurtuluşuna sebep olacak şekilde hizmet etmeyi hepinize nasip etsin. Bütün hedefimiz, bütün inancımız, gelecekle ilgili bütün hesaplarımız o anlamda olmalı arkadaşlar. Bizler çıkmış olduğumuz bu yolda hiçbir şeyi gözetmeksizin, sırf Allah rızası için çalışıyoruz. İnşallah sizler de aynı duygu ve düşüncelerle bu günlerden sonraki süreçlerde de çalışırsınız” dedi.

İlçemizin tarihi hakkında Öğrenci Meclis Başkanlarını bilgilendiren Başkan Çelik, “Bizim ilçemiz Osmanlı’nın ilk başkentidir. Söğüt tarafından başlayan Osmanlı’nın ilk yolculuğunda, şehirleşme anlamında ilk kurduğu şehir Yenişehir’dir. İsmi de o günden bugüne aynı isimle devam etmektedir. Belki biz tarihi dokumuzu, tarihi değerlerimizi çok fazla koruma anlamında gayret göstermemişiz. Ancak bu dönem belirli çalışmaları başlattık, Sinanpaşa Külliyemizi, Şemaki Evi müzemizi de inşallah gezeceksiniz. Bu değerlerimizin üzerine farklı değerlerimizi de ilave etmek suretiyle bu dönem çok daha farklı tarihi dokularımızı da meydana çıkartacağız” dedi.

Son olarak “Selçuk Efe evladımızın aracılığıyla misafir olduğunuz ilçemizde inşallah güzel dostluklar edinir ve çok güzel duygularla ilçemizden ayrılmayı Yüce Mevla’m sizlere nasip eder” diyen Çelik, 81 ilin Öğrenci Meclisi Başkanlarına çeşitli hediyeler takdim ederek kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
81 İlin Öğrenci Meclisi Başkanları…

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.