92. Yıl Kutlama Programı Açıklandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29-Ekim-Bayram-Kutlamasi
Cumhuriyetin 92. yılı nedeniyle hazırlanan program, 28 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı Atatürk Anıtı’na çelenk sunacaklar. Aynı saatlerden itibaren tüm resmi daireler ile özel işyerleri bayraklarla donatılacak.

Hazırlanan kutlama programı,29 Ekim günü saat 09.30-10.00 arasında İlçemiz Kaymakamı makamında tebrikleri kabul edecek. Tören alanı olan Atatürk Anıtı önünde program saat 10.00’ da başlayacak.
Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon komutanı tarafından törene katılanların ve halkın bayramı kutlanacak. Beraberinde ise saygı duruşunun ardından İstiklal marşımız okunacak. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı İlçemiz Kaymakam’ı Rahmi Köse yapacak.
Kutlama programı; okunacak şiirler, kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserin okunması ile devam edecek. Karate gösterisi ve fotoğraf Sergisi ile sürecek olan program, atletizm, resim, şiir vb yarışmalarda dereceye girenler için yapılacak ödül töreni ile sonlandırılacak. Tören geçişinde Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından şeref tribününden geçiş erkanı selamlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
92. Yıl Kutlama Programı Açıklandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.