Yenişehir’de Uyuşturucu Operasyonu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

polis-4Yenişehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğünce, İlçede uyuşturucu satan şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik başlatılan çalışmalar esnasında 7 şahıs değişik tarihlerde suçüstü yakalanıp çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Geçen hafta Uyuşturucu ile Mücadele, Özel Harekat, İstihbarat, KOM, TEM, Çevik Kuvvet, Foto Film Şube Müdürlükleri ve Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğünden 200 personelin katılımıyla Yenişehir’de 15 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 25 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda çekmecelerde, halının arasında ve çöp kutusu gibi yerlerde uyuşturucu bulundu.

polisNarkotik köpeği ‘Alfa’nın da’ kullandığı operasyonda, evlerde yapılan aramalarda 1’er adet LSD uyuşturucu pulu, hassas terazi, alüminyum folyo, 28.77 gram metamfetamin, 24.58 gram esrar, 6.84 gram bonzai ve 5 adet ectasy hap ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerden 1’inin terör propagandası, birinin toplantı ve gösteri yürüyüşüne muhalefet ettiği belirlendi. Operasyon kapsamında 42 şahıs hakkında da uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Narkotik köpeği Alfa’nın da kullanıldığı operasyonda çekmecelerde, halının arasında ve çöp kutusu gibi yerlerde uyuşturucu bulundu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de Uyuşturucu Operasyonu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.