ADD 2. Eşgüdüm Toplantını Bursa’da Yaptı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bölge Eşgüdüm Bursa Toplantısının ikincisi Bursa Şubesinin ev sahipliğinde yapıldı. ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Marmara Bölge Sorumlusu İrfan ÖZTÜRK başkanlık ettiği toplantıya Bursa ADD Başkanı İdris KALENDER ve Yönetim Kurulu, Mustafa Kemal Paşa ADD Başkanı Necat KORKMAZ, Orhangazi ADD Başkanı İsmail SAİDOĞLU, Gemlik ADD Başkanı Emrah Murat TACAR, Karacabey ADD Başkanı Haluk AKA, İnegöl ADD Başkanı Ali DARICI, Yenişehir ADD Başkanı Hüseyin ŞENTÜRK ve İznik ADD Başkanı Ergun BALABAN katıldı.

ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Marmara Bölge Sorumlusu İrfan ÖZTÜRK’ ÜN duyurularıyla başlayan toplantı, sonrasında, 29 Ekim, 10 Kasım etkinliklerin görüşülmesi, Şubelerin sorunları görüşülmesinden sonra, şubeler arası işbirliğinin sağlanması için Bursa Eşgüdüm sekretaryasının oluşturulmasıyla bitirildi.

Önceki toplantıda, ADD Bursa Merkez, Orhangazi, İnegöl, Yenişehir ve Karacabey ADD Şubelerinin görevlendirilmesiyle oluşan Bursa İl Eşgüdüm Komitesinin sekretaryasının Bursa merkez şube tarafından yapılması kararlaştırırlı.

Toplantıda konuşan İrfan Öztürk, Amaçlarının Türkiye ile ilgili daha aktif, daha etkin bir çalışma içinde olup yapılacak olan etkinlik ve çalışmaları tabana yaymak olduğunu belirtti ve  “Yerelde ki sorunları çözmek varsa isteklerinizi Genel Merkeze iletmek için buradayım. Öncü rolümüzü sürdüreceğiz, geleceği iyi okuyarak düşünsel anlamda tespitler yaparak, bu doğrultuda etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bunun için de şubeler arasında ki haberleşme, yardımlaşma kısaca eşgüdümü kuvvetlendireceğiz” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADD 2. Eşgüdüm Toplantını Bursa’da Yaptı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.