Vali Canbolat İlçemizi Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Valisi Yakup Canbolat, geçen hafta Yenişehir’e geldi ve yapımı devam eden ilçe emniyet müdürlüğü binası ile yapımı tamamlanan Yenişehir Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

Vali Canbolat Yenişehir programı ziyaretlerle başladı. İlk olarak Kaymakamlığa geçen Vali Yakup Canbolat, burada daire amirleri ve STK temsilcileri tarafından karşılandı.

   Kaymakam Suat Seyitoğlu’ndan Yenişehir hakkında brifing alan Vali Canbolat, bir süre daire amirleri ile görüştü.

 

Daha sonra Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i de makamında ziyaret eden Vali Yakup Canbolat’a burada Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da eşlik etti.

   Belediye’de de Yenişehir ve ilçeye yapılan hizmetler hakkında bilgi alan Vali Akbolat, tarihi Belediye Meclis salonunu da gezerek tarihi hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Vali Yakup Canbolat’a günün anısına çini ibrik hediye etti.

Vali Yakup Canbolat, Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca yapımı devam eden Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası inşaatı ile yapımı tamamlanan Yenişehir Devlet Hastanesi Binasında incelemelerde bulundu. 

Canbolat; 03.03.1994 tarihinde Tunceli’de trafik kazası neticesinde Şehit olan Piyade Komando Er Ekrem Kaya ile 16 Şubat 2018 tarihinde İzmir’in Menemen İlçesinde uçağının kırıma uğraması neticesinde Şehit olan Pilot Yüzbaşı Yunus Bal’ın İlçemizde ikamet eden ailelerini ziyaret etti. Haber: Harun Sak

        

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Canbolat İlçemizi Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.