ADD Gençlik Kolları: “İktidar Türk Gençliğinden Korkuyor”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği gençlik kolları, Konya’da 16 yaşındaki Mehmet Emin’in demokratik hakkını kullandığı için gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Geçen hafta yapılan açıklamada, Siyasi iktidarın Türk Gençliğinden korktuğu belirtildi ve “Türk Gençliği, Gençliğe Hitabede belirtilen birinci göreve sahip çıkmaya, iş başına çağırıyoruz!” denildi.

Açıklama şöyle:

13’ünde Berkin, 19′ unda Ali İsmail, 22 yaşında Abdullah Cömert gibi nice kardeşimizi öldüren bu zihniyet, demokratik hakkını kullanan ve şu anda okulunda olması gereken 16 yaşındaki Mehmet Emin Altunses’i sorgusu alınıp bırakılacak diyerek demir parmaklıklar arkasına atmıştır.

Bu yaklaşım, er veya geç Türk Milleti’nin ayağa kalkışıyla yerle bir olacaktır.

Biz ADD gençliği olarak dün nasıl suçsuz yere hapiste olanların hakkını aradıysak, bugün de aramaya devam edeceğiz.

Omuz omuza mücadele ettiğimiz Mehmet Emin kardeşimiz yalnız değildir.

Mehmet Emin Altunses, kendine görev edindiği halkın, sömürülen işçilerin, diri diri gömülen madencilerin, bu memleket öğretmene muhtaçken katliama kurban giden öğretmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın ve halkın vergileriyle yaptığınız kaçak sarayın hesabını sormak için oradaydı.

Mehmet Emin içeride özgür ama siz dışarıda tutsak olacaksınız. Gezi ruhunu yaşayan bizler sizden korkmadığımızı göstermek için yine buradayız.

Ne öldürmekle biteriz ne de tutsak edilmekle. Baskılarınız bizi yıldıramadı yıldıramayacak da. Bundan sonra hepimiz biriz. Ya hep beraber Ya da hiçbirimiz diyoruz!

Buradan Türk Gençliğini,  Gençliğe Hitabede belirtilen birinci göreve sahip çıkmaya, iş başına çağırıyoruz!

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADD Gençlik Kolları: “İktidar Türk Gençliğinden Korkuyor”

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.