Ak Parti Kadın Kolları Yeniden Feride Karayel’e Emanet

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir AK Parti kadın kollarının geçen hafta yapılan genel kurulunda seçimlere tek listeyle gidildi ve mevcut başkan Feride Karayel yeniden göreve geldi.

Kongre, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek liste ile girilen kongre sonunda delegelerin çoğunluğunun oyunu alan mevcut başkan Feride Karayel, yeniden göreve geldi. Kongreye AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuz Gözgeç’in yanı sıra AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, il ve ilçe kadın kolları yöneticileri ile partililer katıldı.

Başkan Çelik: Kadınlarımızın Hakkı Ödenmez

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, genel kurulda yaptığı konuşmada,“Fedakar, cefakar, annelerimiz, kardeşlerimiz, samimi mücadelenin temsilcileri, kıymetli kadın kollarımızın kongresine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizleri en kalbi duygularımla saygıyla selamlıyorum” dedi.

Ülkemizde kadınlarımızın son 13 yıldır siyasette hak ettikleri yeri aldığını ifade ettiği konuşmasında Çelik “Daha önce, Cumhuriyet’in getirdiği kazanımlar içerisinde kadınlardan hep övgüyle bahsettik. Ancak kadına gerçekten değer veren bir siyaset anlayışını kıymetli eski Genel Başkanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, siyasete girişiyle beraber algılamaya ve görmeye başladık. Kadın Kolları çalışması AK Parti’de çok farklı bir şekilde yerini buldu. Kadının siyasete girmesi ve siyasetin içinde yer alması konusu, Ak Parti döneminde zirve yaptı. Kadın kendisinin farkına vardı. Neler yapabileceğini gördü. Annelerimiz, kardeşlerimiz, kadınlarımız, Ak Parti’yle birlikte artık ‘karar organlarının içinde ben de varım’ diyecek noktaya taşındı. Halkımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bugün, daha önce hiç olmadığı kadar kadın milletvekilleriyle temsil edilir oldu. Kadın milletvekillerimiz, kadın bakanlarımız var. Ve görüyoruz ki görev aldıkları her alanda büyük başarılara imza atıyorlar” sözlerine de yer verdi.

Belediye Başkan Çelik cefakarca çalışan partili hanımlara şu sözlerle teşekkür etti: ”Sözlerime son vermeden evvel elbette çok önemsediğim ve haklarını ödeyemeyeceğim değerli kadın kollarımız üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinde köy köy, sokak sokak, kapı kapı dolaşıp, seçim kampanyamızı yürüten ilçemiz kadın kollarının vefakar çalışmalarını unutmak mümkün mü?

Sabah evde kahvaltı hazırlanması gerekirken seçim çalışmasında olan, akşam evde yemek hazırlanması gerekirken, çalışan kardeşlerimizin iş yerlerinde olmaları gerekirken, seçim çalışmasında olan siz kardeşlerimin hakkını nasıl ödeyebiliriz?

Tek gayesi Allah rızası olan ve bu samimiyetle zorlu bir mücadele dönemi geçiren siz değerli kardeşlerimize minnettarım. Elbette başta kadın kolları başkanımız Sayın Feride Karayel hanımefendi olmak üzere tüm kadın kolları mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmanı niyaz ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yenişehir ilçe kadın kollarının yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Feride Karayel, Nilüfer Şahin, Seval Seyrik, Gönül Dündar, Gamze Kamıl, Necibe Bayram, Hacer Olkun, Asiye Sezer, Müesser Örs, Ümran Güray, Elif Bayram, Rüveyda Tetik, Gönül Koç, Neriman Eren, Nagihan Dirinli, Çiğdem Kocabıyık, Dilek Güllü, Güldünya Kirden, Zeynep Özdemir, Nermin Yavuz, Saime Yıldız, Emire Oğuz, Hazel Doğan, Fatma Tetik ve Saliha Bal.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Kadın Kolları Yeniden Feride Karayel’e Emanet

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.