Başkan Çelik Temizlik İşleriyle Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik mesaiye başlayacak Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri personeline poğaça ikramında bulundu. Temizlik işleri şantiyesinde göreve başlamak üzere hazır bulunan personeli sabah erken saatlerde ziyaret eden Başkanı Çelik, kendilerine poğaça ikram etti.

Personel ile sohbet eden Başkan Çelik, geçtiğimiz günlerde görevini icra ederken kıymetli bir eşyayı bulup Emniyet Mensuplarına teslim eden Bülent Vural’a teşekkür ederek, gösterdiği örnek davranış ve güvenilirliği sebebiyle kendisine Takdir Belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Çelik aynı zamanda, Bülent Vural’a bu güzel davranışından dolayı bir maaş ikramiye verileceğini ifade etti.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik Temizlik İşleri personeli hitaben yaptığı konuşmasında “Hepiniz, gece gündüz demeden ilçemizin temizliği için fedakârca çalışıyorsunuz. Özellikle bu yıl çetin bir kış geçiren ilçemizde, olumsuz hava koşullarına rağmen görevinizi eksiksiz yerine getirdiğiniz için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Önceki yıllarda 1 yıl olarak imzalanan Temizlik İşleri personelimizin yeni imzaladığımız iş sözleşmesi 3 yıllıktır. Ayrıca daha önceki yıllarda süpürme ve arabalı çöp toplama işleri farklı şirketler tarafından yürütülürken, bundan sonra, iki ekip tek şirket çatısı altında toplanmıştır. Böylelikle vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet verme imkânına ulaşırken sizler için de daha verimli olacağına inanıyorum” dedi.

Temizlik İşleri personelinin dilek ve temennilerini dinleyen Belediye Başkanı Süleyman Çelik kendilerine tekrar teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Temizlik İşleriyle Buluştu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.