AKP Yöneticisi Tazminat Ödeyecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12814283_989445454482280_8366825518760168234_n

2012 yılında ortaya çıkan AKP’nin sahte üyelik skandalı ile ilgili 4 yıldır hukuk mücadelesi veren gazetemiz köşe yazarı Av. Onur Cingil, Yenişehir’de görülen ve geçen hafta sonuçlanan tazminat davasında Yenişehir AKP İlçe Yöneticisi 3.000 TL tazminata çarptırıldı.

Konuyla İlgili Gazetemize Konuşan Cingil, 4 Yıllık Hukuk Mücadelesini Anlatırken Şunları Söyledi:

2012 yılında AKP'nin yüz binlerce insanı sahte üye yaptığı ortaya çıkmış, bunların içinde CHP'ye üye, hatta İl Başkanı, İlçe Başkanı, İlçe Yöneticisi 60 Bin insanın sahte imza, bilgi ve belgelerle "çifte üye" yaptıkları gündeme düşmüştü.

O tarihte de CHP Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı olan şahsım konu ile ilgili hukuk mücadelesi sürdürmüş, Yenişehir (Bursa) Asliye Ceza Mahkemesi tarafından Sahte Üyeliği yaptığını itiraf eden AKP Yenişehir İlçe Yöneticisi Ali Keklik hakkında mahkumiyet cezası verilmişti.

Bu kararla birlikte, Sahte Üye yapan, şahsımın siyasi kariyerine zarar veren, çocuklara tecavüz eden Ensar'ı koruyan, Özgecan'ı koruyamayan, Soma'da ölenlere güzel öldüler diyen, halkı döven, öldüren, halka söven, Milletin bir tarafına koyanları koruyan, Irak'ta, Suriye'de çocukların ölümüne sebep olan, 12 yıldır bu anlayışa sahip rakip bir partide  AKP'de 1 saniye bile üye olmayı zul kabul edecek olan şahsımın bu şekilde hukuka aykırı olarak resmi belgede sahtecilik ile AKP'ye üye yapanlarla ilgili olarak açtığım Manevi tazminat davasında, AKP'nin sahteciliği bir kez daha tescillenmiş, 4 yıllık hukuk mücadelesi tazminat ile sonuçlanmış, sahte üyelik ile oluşan manevi zararlardan AKP İlçe Yöneticisi 3.000 TL tazminata çarptırılmıştır..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKP Yöneticisi Tazminat Ödeyecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.