Akşener, Yenişehir ziyaretinde konuştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa ziyareti öncesi uğradığı Yenişehir'de vatandaşlara seslendi: Akşener, Yenişehir'de Çınarlı Camii Meydanı'ndaki konuşmasının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yenişehir'de Çınarlı Camii Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. İktidara geldiklerinde enflasyonu tekli rakama indireceklerini söyleyen Akşener, emekli maaşlarıyla bayram ikramiyelerinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Gittiği her yerde vatandaşların dertlerini dinlediğini anlatan Akşener, "Çalışarak okuduğunu söyleyen öğrenci, 'Mezun olduktan sonra iş nerede?' diye soruyor. İşveren ise 'Mezun olan mühendisin uyumsuzluğu var' diye dert yanıyor. Yoksulluğun dibe vurduğu bir Türkiye'de, köylünün dahi ne pişireceğini bilmediği Türkiye'de, masallar anlatılıyor ama o dükkânların içinde o masallara yer yok. Bu nedenle ilçe ilçe, esnaf esnaf gezmeye devam ediyorum. Çok az kaldı, bir yılımız var, ister önce ister zamanında, bir yıl sonra ağabeylerin hepsi 'atta'ya gidiyor. Allah nasip ederse biz geleceğiz ve bir yıl sonra yüzde 61 olan enflasyonu indireceğiz. İşsiz genç, müşterisiz esnaf, fakir emekli kalmayacak." diye konuştu.

"Esnaf dükkânları içinde derdi olan insanları dinledim. İşsiz genci, gebe ineklerini kesime gönderen besicileri, akşama ne pişireceğini bilmeyen ev hanımlarını dinledim. Bunları aldık kamuoyunun gündemine getirdik, çare üretilsin istedik" dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akşener, Yenişehir ziyaretinde konuştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.