Altepe: “Yenişehir’in yanında olacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir’in Menteşe Köyü’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Menteşe sakinleriyle sohbet eden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Yenişehir’in ve Menteşe’nin ne sorunu varsa çözülecek” dedi.

Geçen hafta, Menteşe Mahallesin deki iftara katılan Altepe’ye, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Meclis üyeleri, partililer ve bine yakın vatandaş eşlik etti. İftar saatine kadar vatandaşlarla sohbet eden Altepe istekleri memnuniyetleri, dilek ve temennileri dinledi.

İftar yemeğinden sonra konuşan Adalet ve Kalkınma Patisi İlçe Başkanı Adnan Kamıl, katılımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye, böyle güzel bir organizasyondan dolayı da menteşe mahallesine teşekkür etti.

Başkan Altepe, Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e iftar davetinden dolayı teşekkür ederek. Yenişehir’in adına yakışır Çelik gibi Belediye Başkanı Süleyman Çelik var. Bu yüzden Yenişehir çok şanslı. Tüm projeler ve yatırımlar Süleyman Çelik’in gayretli ve azimli çalışmaları bizlerin destekleri ile çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor ve gerçekleşmeye devam edecek dedi.

Başkan Altepe, vatandaşların Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmelerini ve bayrama sağlıkla ulaşmaları temennisinde bulundu. İftar programının ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altepe, halkın sorunlarını da dinledi. Menteşe sakinleri ise iftarda kendilerine eşlik eden Başkan Altepe’ye yoğun ilgi göstererek, bol bol fotoğraf çektirdi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi her zaman yanlarında hissetmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altepe: “Yenişehir’in yanında olacağız”

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.