Arama Kurtarma Ekibi İçin İlk Adım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi ile Bursa Valiliği İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından, geçen hafta Meclis Salonunda “Temel Afet Bilinci Eğitimi” düzenlendi.

AFAD Bursa Bölge Müdürlüğü’nde Arama Kurtarma Teknisyeni olarak görev yapan İsmail Can ve Faruk Yenideniz tarafından yapılan bilgilendirme eğitimine, Belediye Meclis Üyelerinden Hasan Sabri Kapoğlu ve Yasemin Şen Zeytin, MHP İlçe Başkanı Celal Çekil, Belediye personeli, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yenişehir Belediyesi bünyesinde Afet Acil Durum Müdahale Ekibi oluşturulması amacıyla başlatılan Temel Afet Bilinci Eğitiminde, başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetler, afetlerin öncesinde ve sonrasında yapılacak doğru davranışlara yönelik bilgiler anlatıldı. Toplantının sonunda Belediye Meclis Üyemiz Hasan Sabri Kapoğlu AFAD yetkililerine verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Yoğun programı nedeni ile bilgilendirme eğitiminin son bölümüne katılan Belediye Başkanı Süleyman Çelik AFAD yetkililerine teşekkür ederek “Belediyemiz olarak bireylerin eğitimine çok önem veriyoruz. Özellikle deprem bölgesi olan ilçemizde bu tür eğitimlerin düzenli olarak verilmesi kanaatindeyim” dedi. Bundan sonra da Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Afet Bilgilendirme Eğitimlerinin uygulamalı olarak verileceğini sözlerine ekleyen Başkan Çelik, AFAD Arama Kurtarma Aracını inceledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arama Kurtarma Ekibi İçin İlk Adım

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.