Öğretmenler Gününde Duygulu Anlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğretmenler günü nedeniyle hazırlanan kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Buradaki törene, Belediye başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli eğitim Müdürü Musa Ayaz, Şube Müdürleri, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tören sonrasında, Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Öğretmenler Günü için hazırlanan Aşure ikramında bulunuldu.

Aynı gün, Koç Ortaokulu Konferans Salonu’nda Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kutlama programı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa, Kaymakam Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Süleyman Çelik,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır, Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz’ın yaptığı programda, İlçe Kaymakamı Süleyman Yılmaz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in Osmangazi Lisesi’nde öğrenim gördüğü yıllarda Matematik öğretmeni olan Zülfikar Tatallar kürsüye çıkarak öğretmenlik yıllarına ait anılarını anlattı. Emekli Matematik Öğretmeni Zülfikar Tatallar’ın yaptığı konuşma, programa katılan konuklara ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e duygu dolu anlar yaşattı. Daha sonra Belediye Başkanı “ O yıllarda, günümüze nazaran çok daha zor şartlarda bizlere en iyi eğitimi veren, kıymetli öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Kendilerine sizlerin huzurunda teşekkürü bir borç bilirim” diyerek Matematik öğretmeni Zülfikar Tatallar’ın elini öptü ve kendisine çiçek takdim etti.

Koç Ortaokulu Öğretmenler Günü programında daha sonra yapılan sinevizyon gösterimi ve okunan şiirlerin ardından adaylığı tamamlanan öğretmenlerin yemin töreni ve çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Öğretmen ve öğrencilerden oluşan koronun verdiği konser ile program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğretmenler Gününde Duygulu Anlar

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.