Atatürkçü Gençler Köyceğiz kampında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen ve 2009 yılından bu yana yapılan Köyceğiz Eğitim ve Dostluk Kampı bu yıl 20-24 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. 14-22 yaş grubunda yer alan gençlerin katılabildiği kampta, ADD Yenişehir Şubesi 3 kişiyle temsil edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan ADD Yenişehir Şube Başkanı Hüseyin Şentürk, “Genel merkezimiz tarafından organize edilen kampa çok sayıda gencimiz katılmak istedi. Ancak sınırlı bir kontenjanımız vardı. Yenişehir Şubesi ilk kez bu kampta temsil ediliyor. Sonraki yıllarda, verilen kontenjana bağlı olarak bu sayının artmasını istiyoruz. Umarım, isteyen her gencin katılabileceği bir kamp şartları oluşur” dedi.

Köyceğiz kampına katılan ve kampı değerlendiren Çağla Soylu, İ. Görkem Açıkgöz ve Çağatay Kaan Soylu, kendileri için verimli geçen 5 gün olduğunu ve hem eğlenip hem de eğitici çalışmalarda yer aldıklarını ifade ettiler. Bir tiyatro çalışmasının da içinde yer alan Yenişehir ekibi, her etkinlikte en ön saflarda aktif olarak yer aldıklarını söylerken uzmanlarca verilen Atatürk ve Cumhuriyet temalı eğitim çalışmalarının da yararlı olduğunu belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atatürkçü Gençler Köyceğiz kampında

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.