Atatürk’ün İzinde 101 Yıllık Gurur

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Yenişehir’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar programı, Atatürk anıtına, Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra günün anlamını belirten bir konuşma yapılarak öğrenciler tarafından şiirler okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı töreninin ardından İlçemizde bulunan Şehitlik kabirlerine ziyaret gerçekleştirildi. Şehitlikteki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından şehitlerimiz onuruna Kuran-ı  Kerim okundu. Sonrasında Kaymakam Rahmi Köse, Garnizon Komutanı Hv. Trf. Alb. Dr. Albay Kadri Bahtiyar ve Belediye Başkanı Davut Aydın tarafından tebrikler kabul edildi.

Belediye Başkanı Davut Aydın yaptığı paylaşımda şunları belirtti: “Bugün, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutlama onurunu yaşıyoruz.

Bu büyük zaferin yıl dönümünde, İlçe Protokolü ile birlikte gerçekleştirdiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutlamamıza vesile olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin önemini her zaman hatırlatmayı sürdürüyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atatürk’ün İzinde 101 Yıllık Gurur
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.