Bakan Kasapoğlu’ndan sürpriz ziyaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yenişehir'deki spor tesislerinde incelemelerde bulunup ilçeli yöneticilerden çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgiler aldı. Bugüne değin spor alanındaki yatırımları anımsatan Bakan Kasapoğlu, yatırımların artacak süreceğini belirtti.

Yenişehir'de spor tesislerinde incelemeler yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasap, spor yatırımlarının hız kesmeden süreceğini açıkladı.

Yenişehir Belediyesi Matay Spor Kompleksi'nde Bakan Kasapoğlu'nu ağırlayan Belediye Başkanı Davut Aydın, "Sağlıklı yaşamın bir numaralı anahtarının spor olduğu bilinciyle çocuklarımızın, gençlerimizin spor yaparak gelişmelerini sağlamak amacıyla Matay Spor Kompleksi'mizi gençlerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.

İlçedeki spor yatırımlarını daha da artırmayı ve herkesin spor yaptığı bir ilçe konumuna gelmeyi amaçladıklarını anlatan Başkan Aydın, "Bakanımıza ziyaretlerinden ve ilçemizdeki spor tesislerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Kasapoğlu’ndan sürpriz ziyaret
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.