Başkan Aydın: 2 yılda 120 milyonluk yatırım yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, göreve gelişinin 2. yılını katıldığı bir televizyon kanalında değerlendirdi ve Yenişehir’e 2 yılda 120 milyonluk yatırım yapıldığını söyledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, İki yıl içinde ilçeye 120 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. Cumhur İttifakının Bursa’daki MHP’li tek Belediye Başkanı olan Davut Aydın, iki yıl içinde ilçeye kazandırdığı hizmetler ile halkın takdirini kazandı.

Göreve gelişinin ikinci yılını katıldığı ortak canlı yayında değerlendiren Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “İlçemize bağlı 61 köy ve 10 mahallede her yere imkanlarımız dahilinde hizmet götürmeye devam ediyoruz. İlçemize 31 Aralık 2020 tarihine kadar Bursa Büyükşehir Belediyemiz ve Yenişehir Belediyemiz ile birlikte İki yıl içinde ilçeye 120 milyon liralık yatırım yapıldı” dedi.

Seçim beyannamesinde yer alan 16 projeden 11’ini hayata geçirdiklerini belirten Aydın, “ kapalı pazar yeri ve satış projesi, soğuk hava tesisi ve paketleme tesisi projemiz ilçemiz için hayata geçirmek istediğimiz en önemli iki projedir. İnşallah bunlar da hayata geçecek, çünkü ilçemiz tarım ve hayvancılık alanında ülkemizin önemli yerlerinden birisidir” diye konuştu ve ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın: 2 yılda 120 milyonluk yatırım yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.