Başkan Aydın gazetemizi ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi ilçe merkezi ve köylerdeki ziyaretlerini artıran Cumhur İttifakı adayı Belediye Başkanı Davut Aydın, gazetemizi ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Mehmet İleri, MHP İlçe Başkanı Arif Eren ve Başkan vekili Esin Zengin katıldı.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Şentürk ile bir süre sohbet eden Aydın, ziyaretlerde bugüne değin yaptığı çalışmaları ve bundan sonraki projelerini anlattıklarını söyledi.

Ziyaretlerden edindiği izlenimleri anlatan Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: “Adım adım, sokak sokak, mahalle mahalle, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Esnafımızın bizlere karşı göstermiş olduğu teveccüh ve destek 31 Mart zaferinin habercisidir. Sözümüzün Arkasında Yenişehir’imizin Emrindeyiz. Güven ve İstikrarın adresi Cumhur İttifakı olarak Yeniden Yenişehir için durmadan, yorulmadan, ilk günkü aşk ile çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın göstermiş oldukları Misafirperverlikleri mahalle sakinlerimize çok teşekkür ederiz. Bizim Yenişehir’e daha yapacak çok işimiz var, bizim hemşerilerimize getirecek daha çok hizmetimiz var. Bizim en büyük zaferimiz hanelerde güleç yüzlerle ve gönül zenginliğiyle ağırlayan hemşerilerimizin gönlünde yer almaktır. 7’den 70’e tüm hemşerilerimizi ziyaret edeceğiz. Durmadan, yorulmadan birlikte başaracağız. Esnaflarımızı ziyaret ettik, işlerinde kolaylıklar diledik. Her ziyaretimizde bizleri samimi bir şekilde karşılayan esnaflarımıza muhabbetlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim en büyük zaferimiz hanelerde güleç yüzlerle ve gönül zenginliğiyle ağırlayan hemşerilerimizin gönlünde yer almaktır.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Şentürk, gösterilen çabanın kolay olmadığını ifade etti kendilerine kolaylıklar diledi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın gazetemizi ziyaret etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.