Başkan Aydın: Maske sıkıntımız yok

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın 15 Nisan 2020 Çarşamba günü, 71 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek maske dağıtımını gerçekleştirdi.

Yenişehir’de şu ana kadar 30 bin maske dağıttıklarını ve maske sıkıntılarının olmadığını belirten Başkan Aydın, 71 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek maske dağıtımını sürdürdü.

15 Nisan 2020 Çarşamba günü, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde, merkez ve kırsal mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Davut Aydın muhtarlara ve basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında "Vatandaşlarımızın ilk durak noktası muhtarlarımızdır. Maske talebinin oldukça yoğun olduğunu biliyoruz. Ancak 18 yaş altı gençlerin ve 65 yaş üstü büyüklerimizin sokağa çıkma yasağı sebebiyle onların maske ihtiyacı da bulunmamaktadır. Genel anlamda evde kalmamız gereken bu süreçte acil ihtiyaçlar için alışveriş, hastane gibi dışarıya çıkan vatandaşlarımıza verilmek üzere ilk parti maske teslimatımızı gerçekleştiriyoruz. Bir an önce bütün insanlığın bu salgından kurtulmasını diliyorum" dedi.

Maskeleri muhtarlara teslim eden Başkan Davut Aydın daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın: Maske sıkıntımız yok
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.