Hoşgönül’e Parlayan yıldız ödülü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de 1996 yılından bu yana sigorta sektöründe faaliyet gösteren Özlem Sigorta her geçen yıl başarılarını artırmaya devam ediyor.

2012-2016 yılları arasında başarılarından dolayı yükselen yıldız ödülü alan işletme sahibi Salih Hoşgönül, şimdi de başarılarına bir yenisini daha ekleyerek parlayan yıldız ödülünü aldı.

1995 yılında Yenişehir vergi dairesi müdürlüğünden emekli olduktan sonra 1999 yılında İsviçre sigorta acentesi olarak sektörde hizmet vermeye başladığını belirten Salih Hoşgönül, ‘2007 yılında Ergo sigorta olarak Türkiye’deki sigorta faaliyetlerine devam eden şirketimizin 2012 yılından beri 2016 yılına kadar yükselen yıldız, 2016 ve 2018 yılları arasında parlayan yıldız kategorisine yükseldiğimizden dolayı Bursa Bölge Müdürümüz Halil İbrahim Nay ve acente temsilcimiz Evren Uygun’dan almış olduğumuz ödül bizleri çok onurlandırdı. Ergosigorta  acentelerinin yıllık primleri göz önüne alınarak değerlendirilen ödül 3 gruptan oluşmaktadır; Kutup yıldızı, parlayan yıldız, yükselen yıldız. Bu yıl parlayan yıldız olduk bir dahaki senelere müşterilerimiz sayesinde kutup yıldızı olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin güvenini kazanmış olmak da manevi ödülümüzdür.  Ödülü almamıza katkıda bulunan dostlarımıza, bizleri destekleyen devlet kurumlarına ve şehir dışında olmaları rağmen poliçelerini bizlere yaptırmaya devam eden müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz’ dedi.

   Sigorta da önemli olan güven olduğunu belirten Hoşgönül, ‘ben ve çalışma arkadaşlarımız asla kimsenin güvenini kırmadık. Hem müşterilerimizi hem de şirketimizin menfaatleri doğrultunda dürüstçe bu işi yapmaya devam ediyoruz. Çalışma arkadaşlarıma da bu başarıdaki paylarından dolayı şükranlarımı sunuyorum’ diye konuştu. Haber@fotoğraf: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hoşgönül’e Parlayan yıldız ödülü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.