Başkan Çelik Esnaflara Projeyi Anlattı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Eski Garaj yerinde faaliyet gösteren esnaflarla Otopark, Kapalı Pazaryeri ve Düğün Salonları Projesi hakkında bir bilgilendirme toplantısı yaptı.

Tarihi Belediye Binası Meclis Salonunda geçen hafta yapılan toplantıda, Eski Garaj alanına yapılacak Otopark, Kapalı Pazaryeri ve Düğün Salonları projesinin yakın bir zamanda başlayacağının müjdesini veren Başkan Çelik esnafımızın bu süreçte mağdur olmaması için kendileri ile bu toplantıyı gerçekleştirdiğini ifade etti. Başkan Süleyman Çelik esnaflara hitaben yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi;

“Otopark, Kapalı Pazaryeri ve Düğün Salonları projemizin çalışmalarına başladık. Bu projenin gerçekleşmesi sırasında sizleri mağdur etmek gibi bir düşüncemiz asla olmadı olamaz da. Önümüzde bir hayli zamanımız var. Belki yöresel anlamda baktığımızda şuana kadar ailesinin rızkını, helal manada temin etmek amacıyla yıllarca aynı bölgede, aynı mahallede, aynı esnaf arkadaşlarımızla beraber yaşam koşullarımızı idame ettirmek anlamında sabah işyerinizi açıyorsunuz ve akşam kapatıyorsunuz. Kolay bir şey değil tabii ki. Ancak şu da bir gerçek, benim kişisel inancım ve bunu paylaştığımda belirli bir kesimin de destek verdiği bir gerçek; Hakikaten böyle bir projenin gelecekte ilçemize çok daha farklı bir konumda faydalı olacağı inancındayız. Bu konu ile ilgili böyle bir projeyi hayata geçirmek, ilk etapta bakıldığında, içimizdeki arkadaşlarımızın mağduriyeti gibi algılanabilir. Ancak iş kollarınıza göre, arkadaşlarımızın farklı bölgelerde veya sanayimizin farklı bir kesiminde veya kendi mülkleriniz varsa oralarda artık iş yerlerinizin şu aşamadan itibaren değiştirilmesi söz konusu olabilir arkadaşlar. Ben bunu bugün sizlerle birebir yüz yüze görüşmek suretiyle paylaşmak istedim. Tekraren söylüyorum hepinizden Allah razı olsun, bu süreç içerisinde bizden istediğiniz, gerçekleştirmemiz gereken bir konu veya daha farklı bir sıkıntınız varsa biz her şeyimizle birlikte sizlere yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Toplantı, esnafların sıkıntıların anlatması ile sohbet ortamında sürdü.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Esnaflara Projeyi Anlattı.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.