Belediye Yol Düzenlemesine Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi, alt yapı çalışmaları sebebiyle zarar gören yolları düzenleme çalışmalarına başladı. Başkan Süleyman Çelik vatandaşlarımızın mağduriyetinin önlenmesi amacıyla ilçemizde ana arterler başta olmak üzere yolların düzenlenme çalışmalarına başlandığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik, “Bugün itibariyle Atatürk Caddesi’nde başlayan yol düzenleme çalışmamızda ekiplerimiz ilk olarak düzenlenecek alanın üzerinde bulunan kar ve çamur kalıntılarının temizliğini, daha sonra ise tesviye işlemlerini gerçekleştirecek. Çalışmaya uygun zemin hazırlamak amacıyla yapılan tesviyeden sonra ise yollarımıza dolgu malzemeleri uygulanarak sıkıştırılma işlemi yapılacak. İlçemizde yoğun trafiğe maruz kalan yollarımız öncelikli olmak üzere Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı, Kozdere Caddesi, Derviş Eroğlu Bulvarı ve Öncü Caddesi’nde yol düzenleme çalışmalarımız yapılacaktır. Geçtiğimiz yıllara nazaran çetin geçen kış aylarında, yollarımızın sorunsuz kullanımı için tüm ekiplerimiz seferber edilmiştir” dedi.

Öncelikle olarak ana caddelerimizde yapılacak olan yol düzenleme çalışmalarımızın önümüzdeki günlerde diğer cadde ve sokaklarda da yürütüleceğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Süleyman Çelik “Alt yapı çalışmalarımızın sona ermesi ile birlikte asfaltlama çalışmaları hız kazanacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana Yenişehir’in ihtiyaçlarını belirleyerek kendimize bir yol haritası çizdik, söz verdiğimiz projelerin hepsini yerine getiriyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde düzenlenmiş yollar, kaldırımlar, parklar, temiz bir çevre ve yeşil alanlarımızla örnek gösterilecek bir ilçe haline geleceğiz’’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Yol Düzenlemesine Başladı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.