Belediyeden Öğrencilere Ödül Gezisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında “Sıfır Atık Projesi ve Yenişehir için Topluyorum” projesi kapsamında, kişi başına atık toplamada Bursa ikincisi olan ilçemizin, proje ödülleri arasında yer alan okul gezileri 29 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Yenişehir Belediyesinin araç tahsisinde bulunduğu Sıfır Atık Projesi ödül gezileriyle ilgili olarak konuşan Belediye Başkanımız Davut AYDIN “İsrafın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan Sıfır Atık Projesi ile ilçemizde bulunan okullarda öğrenim gören öğrenciler ülkemize ve geleceğimize önemli bir katma değer sağlamışlardır. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın bu projede gösterdikleri başarı, ilçemizi Bursa’da ikinci sıraya getirmiş ve geri kazanım bilincinin oluşmasına büyük katkı sağlamıştır. Bu projeye katkı sağlayan okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Sıfır Atık Projesi ve Yenişehir için Topluyorum Projesi kapsamında dereceye giren Akçeşme İlkokulu, TOKİ Orhangazi Ortaokulu ve Yolören İlkokulu öğrencilerinden oluşan 140 öğrenci, 29 Kasım 2019 tarihinde İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ettiler.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediyeden Öğrencilere Ödül Gezisi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.