Bilim Şenliği Sergisi Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde Okul Müdürlüklerince açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği sergisi Ramazan sokağında açıldı.

Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Yenişehir Belediye Başkanvekili Zekai Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, daire amirleri ve okul müdürlerinin birlikte açtığı sergiyi gezen vatandaşlar memnuniyetlerini diye getirdiler.

Serginin iki gün süre ile vatandaşın izlenimime sunulduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ‘Her okul kendi bünyesinde TÜBİTAK 4006 sergilerini açtı. Bizler açılan bu sergiyi Yenişehirli vatandaşlarımızın da görmesini istedik ve açılan ramazan sokağında sergilemek istedik. Bu sayede öğrenci velilerimiz de bu sergiyi görmüş oldu. Bütün okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. ‘Bu proje kapsamında Yenişehir’den de 13 okulumuz 20’şer proje hazırladılar. Hazırlanan toplam 260 proje vatandaşımızın izlenimine sunulmuştu. Burada da her okul kendi istediği projeleri sergiliyor. ’ dedi.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’da, okullardaki sergilerin hepsine gitmeye çalıştığını belirterek, ‘Güzel projeler var. Yapan gençlerimizi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum’ dedi. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bilim Şenliği Sergisi Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.