“ Bir Hikaye Bir Şiir De Bizden” Projesi Kitaplaştırıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “ Bir Hikaye bir şiir de Bizden” projesi tamamlandı. Proje,” hoşgörü, birlikte yaşama kültürü, milli ve manevi değerlere karşı saygı, paylaşma, fedakarlık bilinci, yardımseverlik, emanete sahip çıkma, sözünde durma, iyiliği unutmama, aileye vefa ve sadakat konularından herhangi birini konu alan bir şiir ve bir de hikaye yazma yarışması olarak başlatılmıştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan 10 kişilik yürütme kurulu tarafından yürütülen Projeye, ilkokul 4. Sınıf öğrencileri ile ortaokul ve lise öğrencilerinden olmak üzere 23 okuldan öğrenciler katıldı.

Proje kapsamında değerlendirilen eserler, “Öğrencilerimizin Kaleminden Değerlerimiz” adlı bir kitapta toplandı. 203 sayfadan oluşan ve kuşe kağıda basılan kitaba, Kaymakam Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Asil önsöz yazdı.

Kitabın ön kapağında yarışma konuları başlıklar halinde verilirken, arka kapakta, kitapta yazı ve şiirleri bulunan öğrencilerin fotoğraflarına yer verildi.

Kitabın oluşturulmasında emeği geçen, basımında katkı veren herkese teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, “Öğrencilerimiz, okullarında hikaye ve şiir dallarında yazmış oldukları eserlerle yarıştılar ve okullarında birinci seçilen birbirinden güzel eserler kitabımızda yer aldı.” Dedi ve ortaya çıkan eserden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“ Bir Hikaye Bir Şiir De Bizden” Projesi Kitaplaştırıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.