“Bisiklet yolu yok” iddiası çöktü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, ‘bisiklet yolu yok’ dediği görüntüleri paylaştı. Kendisi tarafından yapılan çekimlerde ise bisiklet yolu görüntüye yansıdı.

Özel, geçen hafta yaptığı basın açıklamasında, okullar bölgesine giden Alparslan Türkeş Bulvarı’nda yapılan kaldırımlarda bisiklet yolunun olmadığını iddia etmiş ve bu durum nedeniyle bir öğrencimizin burnu kanasa bunun vebalini hiç kimsenin ödeyemeyeceğini belirterek sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını istemişti.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Okullar bölgesine giden Alparslan Türkeş Bulvarı ilçemizde araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerin başında geliyor. Binlerce öğrencimizin okullarına gitmek için kullandığı bu yolda aylardır kaldırım çalışması yapılıyor. Velilerimizin, İYİ Parti olarak bizlerden talepleri doğrultusunda bölgeye giderek yaptığımız incelemelerde, öğrencilerimizin kullandığı önemli bir yol olmasına ve imkanda bulunmasına rağmen kaldırım çalışması esnasında bisiklet yolu yapılmadığını gözlemledik. Ulaşım sorunu ve trafik kazaları son yıllarda hepimizin ortak sorunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuların ortak çözüm yolu, yolları ve yaşam alanlarını doğru olarak planlamaktan geçiyor. Böylelikle cadde ve sokaklar daha güvenli hale getirilebilir” dedi.

 Özel’e ilk yanıt MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren’den geldi. Eren sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ben söyledim yaptılar değil. Yapılan bisiklet yolunu görmeyenlere gelsin. Sen nerden bakıyorsun. Burası Yenişehir Alparslan Türkeş Bulvarındaki bisiklet yolu.” Şeklinde yanıtlarken Belediye Başkanı Davut Aydın ise katıldığı bir televizyon programında söz konusu caddede yapılan çalışmaları anlatırken yok denilen bisiklet yolu kameraya bir kez daha yansıdı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Bisiklet yolu yok” iddiası çöktü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.