Bisikletçiler TDP’nin Çağrısına Uydu, Bisikletini de alıp geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Projeyi Yenişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli Polislik Bürosu yaptı. Yenişehirli bisiklet kullanıcılarına “Bisikletini al da gel” çağrısı yaptı ve bu çağrıya cevap veren yüzlerce Yenişehirli, hem spor yaptı hem de doyasıya eğlendi.

Şehir dışından gelen usta bisikletçiler, Yolören Köyüne kadar olan güzergâhta korteje eşlik etti ve etkinliğin, bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlanmasında büyük gayret gösterdi.

Derviş Eroğlu Bulvarında toplanan yüzlerce bisiklet kullanıcısı, oluşturulan kortejde yerini aldı ve Yolören Köyü’ne kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadan disiplinli bir şekilde etkinliği tamamladı. Lastiği patlayan oldu, yorulan oldu ama hiçbiri etkinliğin tadını kaçırmadı. Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin aldıkları tedbirler de etkinliğin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında etkili oldu.

Yolören Köyü’nde Muhtar Sadi Aktaş ve köylüler tarafından karşılanan katılımcılara ikramlarda bulunuldu. Burada konuşan Kaymakam Süleyman Yılmaz, etkinlik amacını, “ bisiklet kullanımını artırmak ve Yenişehir halkını spora teşvik etmek” sözleriyle anlattı, bu tür etkinliklerin devam edeceğini duyurdu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinliğe bazı daire amirleri bisikletleriyle katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bisikletçiler TDP’nin Çağrısına Uydu, Bisikletini de alıp geldi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.