CHP Adayı Dalyan Gazetemizi Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili adayı Mehmet Dalyan, gazetemizi ziyaret etti ve Hüseyin Şentürk ile bir süre sohbet etti. Seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir’e gelen Dalyan, Yenişehir CHP yönetimi ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında seçim çalışmalarını anlatan Dalyan, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, umutlu oldukların ifade etti. Bursa’nın tüm ilçelerini, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiğini, halkla birebir diyalog kurduğunu söyleyen Dalyan, şimdiye kadar hiç görmediği bir ilginin varlığından söz etti ve “Bu kez başaracağız” dedi.

Ziyarette konuşan Gazetemiz sahibi ve sorumlu müdürü Hüseyin Şentürk de yaptığı değerlendirmede, CHP’nin bu seçimlerde olağanüstü bir gayretle çalıştığını, özellikle Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun çabalarının takdir edilmesi gerektiğini söyledi. Hazırlanan seçim beyannamesi ile işsisin, asgari ücretle çalışanın, emeklinin ve tüm üreticilerin sorunlarına çözümler ürettiğini ve bunların etkili olduğunu söyleyen Şentürk, seçmenin AKP’ye bu kez muhalefet görevi vereceğine inandığını ifade etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Adayı Dalyan Gazetemizi Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.