Yenişehir MHP Büyükataman’ı Ağırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Yenişehir’de AKP sözcülerinin her seçim öncesinde dillendirdiği ’istikrar bozulmasın’ ifadesini eleştirdi. Büyükataman, “Toplum bilerek ve istenerek yoksullaştırılmış ve ardından da ’aman ha istikrar bozulmasın’ masalı dillendirilmiş. El altından da, ’Bak bu yardımları biz veriyoruz. Biz gidersek bunu da alamazsınız’ masalı söylenmiş. Öyle profesyonel bir kurgu ki toplum olarak sanki bunlara mahkûmuz. Bu zilletten artık kurtulmamız lazım” dedi ve Vatandaşların geçmişteki siyasi tercihleri ne olursa olsun, artık gelinen noktada bir vicdan muhasebesi yapılmaları gerektiğini söyledi.

Yenişehir’de seçim çalışmalarına Katılan Ismet Büyükataman, Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği ve Kristal-İş Sendikası’nı ziyaret eden Büyükataman buralarda yaptığı konuşmalarda,  AKP’nin seçimleri kazandığı 2002 yılında bir firmayla anlaştığını belirten Büyükataman, bu firmanın AKP’nin devamı için ‘toplumu borçlandırın’ uyarısında bulunduğunu söyledi.

“Firma bunlara, ‘Kim ne istiyorsa, değişik isimlerle, adına konut kredisi deyin, taşıt kredisi deyin, ihtiyaç kredisi deyin de deyin ama toplumu borçlandırabilecek duruma getirin. Seçim döneminde de çok fazla şey söylemeyin. Aman ha istikrar bozulmasın deyin. İstikrardan söz edin’ dedi ve bu İstikrarın bir tek vatandaşa uğramadığını belirtti.

Muhtarlardan 7 Haziran’a kadar olan süreyi aktif şekilde kullanmalarını isteyen Büyükalaman, “Seçim öncesi biraz daha yoğun mesai sarf ederek, eşimize, dostumuza, ulaşabileceğimiz herkese bu seçimde özellikle, öncelikle sandığa gidilmesini, oy kullanılmasını ve kullanılan oylara sahip çıkılmasıyla hatırlatmak istiyorum.” diye konuşu.

Ardından esnafla bir araya gelen, işyerlerinde onları ziyaret eden Büyükataman, halkın Hükümetten ve yerel yönetimden şikayetlerini dinledi. Sabırlı olmalarını dile getiren ve herkese görev düştüğünü belirten Ismet Büyükataman Yenişehir’den memnun ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir MHP Büyükataman’ı Ağırladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.