CHP’de Delege Seçimi Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe Örgütünün, 5 Aralık'taki ilçe kongresi öncesi delege seçimleri, geçen hafta sonu yapılan Yenimahalle, Tabakhane, Gündoğan, Hıdırbali, 100. Yıl, Cayır ve Ulucami mahallelerinde devam etti.

Eski ilçe başkanlarından Ahmet Köse kurtuluş mahallesinde, Fahrettin Kasap ise 100. Yıl Mahallesinde delege seçilemedi. Kurtuluş mahallesinde Ahmet Köse’nin listesi,100. Yıl mahallesinde de Fahrettin Kasap’ın listesi,  ilçe yönetimi tarafından hazırlanan listeye karşısında kaybetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve 10 Mayıs tarihinde açıklanan Kongreler Takvimi uyarınca 10 Eylül Pazar günü başlayan Mahalle Delege seçimleri Yenişehir’de devam ediyor.

9 Eylül cumartesi günü kurtuluş mahallesi ile başlayan delege seçimleri 10 Eylül Pazar günü Yenigün mahallesinde, burada ikamet eden parti üyelerinin yoğun ilgisiyle yapılmıştı.

Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert, gazetemize yaptığı açıklamada; “ilçe merkezinde bulunan 10 mahallede delege seçimlerini tamamladık. Bu mahallelerde yapılan seçimlerde hem İlçe Kongre Delegelerimizi hem de önseçim delegelerimizi (önseçmen) belirlendi. Geri kalan 61 mahallemizdeki delege seçimlerimiz 25 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında tamamlanacak. Şimdiye kadar 63 kongre delegemiz belirlendi. 61 mahallede daha seçim yapılacak ve 95 delege belirlenecek. Toplam 158 delege ise 5 Aralık 2017 günü yapılacak ilçe kongresinde partimizin yetkili kurullarını seçecek. İnanıyorum ki, bugüne kadar bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz çalışmalarımızı dostça, kardeşçe sürdürecek ve tüm parti tabanımızla el ele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’de Delege Seçimi Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.