Cihadiye Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

dogalgaz

Cihadiye Mahallesi doğalgaz bağlantı çalışmaları için 03 Ekim 2016 Pazartesi günü Temel Atma Töreni yapıldı. Cihadiye Mahallesi Meydanında düzenlenen Temel Atma Törenine, Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve ilçe protokolü ile muhtarlar, ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını Cihadiye Mahalle Muhtarı Necmettin AYAZ’ın yaptığı temel atma töreninde söz alan İNGAZ Genel Müdürü Faruk COŞKUN da , “Cihadiye'de 164 hane var ve 680 nüfus yaşıyor. Hat döşeme çalışmaları 1 ayda tamamlanır ve Kasım ayının ortalarında sokaklarda asfaltlama çalışmasına geçilir” dedi.

Belediye Başkanımız Süleyman Çelik ise konuşmasında, ilçemizin her mahallesine aynı hizmetin, ayrım gözetmeksizin götürüldüğünü ifade etti. Başkan Çelik, Cihadiye Mahallesine yapılan bu yatırımda AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin ŞAHİN’in çok önemli katkıları olduğunu belirterek, başta kendisine ve İNGAZ personeline teşekkür iletti.

Temel atma törenin de son olarak ise Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi bir konuşma yaptı. Bu ölçekli bir ilçede doğalgaz kullanılmasının önemli bir hizmet olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cihadiye Mahallesi Doğalgaza Kavuşuyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.