Başkan Çelik Bakan Çelik’i Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

_fotoğraf (1)

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, 09 Şubat 2016 Salı günü Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Süleyman, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı ile Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak TBMM’de AK Parti Grup Toplantısına katıldı. Daha sonra TBMM’de AK Parti Bursa Milletvekilleri ile görüşen Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyet burada ilçemize yapılacak yatırımlarla ilgili Milletvekillerimiz ile çeşitli değerlendirmelerde bulundular.

_fotoğraf (4)

TBMM ‘de AK Parti Bursa Milletvekillerimiz ile gerçekleştirdiği temasların ardından Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyet, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na geçerek burada Bakan Faruk Çelik’i makamında ziyaret ettiler. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindekilere gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek ilçemize yapılacak tarım yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bakan Faruk Çelik’e bir hediye takdim ederek, gösterdikleri ilgiden dolayı kendisine teşekkür etti.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Bakan Çelik’i Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.