Cingil çalışmaları yerinde inceledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Cingil geçen hafta, halen sürmekte olan çalışmaları gezdi. Asfalt çalışmaları, yüzme havuzu, 10. Yıl Ortaokulu’nda yapılan kantin ve yemekhane inşaatı, parke taş yapımı ile Toki konutlarının bulunduğu alanda yapımı devam eden park alanı ile ilgili yapılanları yerinde gördü.

Yapılan denetimin ardından basına yapılan açıklamada, çalışmalar hakkında bilgi v erildi. Yapılan açıklamada, “Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil 15 Kasım 2013 Cuma günü Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü İsmail İlhan ile birlikte, inşaatı tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarını bilgilendirdi.” Denildi.

İlk olarak Şeref Sokak’ta yapımı devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, asfaltlama işleminin % 50’sinin bittiğini ve muhtelif mahallelerde devam eden asfalt çalışmasının yılsonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Daha sonra basın mensupları ile birlikte Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nde, inşaatı devam eden ve 25m x 12,5m ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzunu inceleyen Başkan Cingil, şu an havuzun makine ve tesisat işlerinin devam ettiğini ve yaklaşık bir ay içinde tamamlanacağını ifade etti.

Ardından 100.Yıl Ortaokulu Kantin ve Yemekhane Binasını ziyaret eden Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet burada incelemelerde bulundu. 90 m² tek katlı, betonarme kantin ve yemekhane binasının tamamlanarak okul yönetimine teslim edildiğini söyleyen Belediye Başkanı “Öğrencilerimizin daha güzel ve sağlıklı bir ortamda yemek yemeleri ve kantin ihtiyaçlarını gidermeleri bizi memnun edecektir” dedi.

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, daha sonra Yenişehir’in çeşitli sokaklarında yapımı hızla devam eden parke taşı uygulamalarını gezerek bu çalışmaların % 60’ının tamamlandığını geri kalan kısmının ise Aralık ayı ortalarında sona ereceğini söyledi.

Buradaki incelemelerinin ardından TOKİ konutlarının olduğu bölgede yapımı devam eden park alanını ziyaret eden Başkan Cingil “7500 m² alanda çocuk oyun grupları, çay bahçesi ve açık alan spor aletleri ile hizmet verecek parkımız çok yakın bir zamanda tamamlanacaktır. Yine bir başka park çalışmamız da Yenigün Mahallesi Eğitim Sokakta 700 m² alanda çalışmaları devam etmekte ve bir aya kadar teslim edilmesi planlanmaktadır” dedi.

Son olarak İlçe Garajına yapılan Yolcu Bekleme Salonunu ziyaret eden Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, buranın inşaatının tamamlandığını ve yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cingil çalışmaları yerinde inceledi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.