Efe Destek Turlarında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süre önce yapılan seçimlerde, Yenişehir Öğrenci Temsilcisi seçilen aynı zamanda Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf öğrencisi ve Okul Başkanı olan Selçuk Efe, Öğrenci Meclisi İl Başkanlığı’na aday olacak. Efe bu anlamdaki destek arayışları9nı sürdürüyor. Efe’nin ilk durağı, Belediye Başkanı Çelik oldu.

Geçtiğimiz günlerde Yenişehir Öğrenci Temsilcisi seçilen aynı zamanda Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf öğrencisi ve Okul Başkanı olan Selçuk Efe, okul olarak Uludağ’a gerçekleştirdikleri gezi programında Belediye Başkanı Çelik’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Efe ayrıca, Öğrenci Meclisi İl Başkanlığı’na da aday olduğunu ifade etti ve Çelik’ten destek istedi. Başkan Süleyman Çelik Yenişehir Öğrenci Meclisi Başkanı Selçuk Efe’yi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Çelik “Gençliğimiz, geleceğimiz için atılacak her bir adımda, elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

Selçuk Efe’nin destek arayışları bununla sınırlı değil. Efe, kurduğu bir ekiple Bursa ilçelerini geziyor ve kendisine oy verecek ilçe temsilcileriyle görüşüyor. Seçimin yapılacağı güne kadar çabalarını sürdüreceğini belerten Efe, kendinden emin tavırlarıyla dikkat çekiyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Efe Destek Turlarında

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.