Eurodesk Türkiye Temas Noktası Liselerde Bilgilendirme Yaptı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi Eurodesk Türkiye Temas noktası tarafından 23-27 Aralık 2013 haftasında 2013 yılının son bilgilendirme ve tanıtımları yapıldı. İlçemizdeki lise düzeyindeki ortaöğretim kurumlarında gerçekleştirilen faaliyetlerde açılan stantta, gençlere Ulusal Ajansın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yenişehir Osmangazi Lisesi, Yenişehir Anadolu Tek. ve End. Mes. Lisesi, Yenişehir Anadolu Tic. ve Ticaret Meslek Lisesi, Yenişehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Yenişehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Yenişehir Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi, Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesinde olmak üzere yaklaşık 150 gencimize broşür dağıtılarak Avrupa Gençlik Fırsatları bilgilendirmesi yapıldı.

Bilindiği gibi Eurodesk Temas Noktaları, Avrupa Birliği Bakanlığı’nın AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı tarafından, gençlere Avrupa fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş kuruluşlarıdır. Bu program ile herhangi bir gencin ihtiyaç duyduğu bilgiye tarafsız, güncel, anlaşılır, güvenilir ve ücretsiz bir şekilde ulaşabilmesi sağlanmaktadır. Tüm AB ve diğer program ülkelerinde kurulmuş olan Eurodesk, Türkiye’de Türk Ulusal Ajansı tarafından 2008 yılında faaliyete geçirilmiştir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eurodesk Türkiye Temas Noktası Liselerde Bilgilendirme Yaptı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.